7 tipp a rák kockázatának csökkentésére

avagy hogyan kerülheted el korunk civilizációs betegségeit?

 

Nézzük meg először, hogy mik is tartoznak az ún. civilizációs betegségek közé.

Azokat a betegségeket soroljuk ide, amelyek a nyugati civilizáció előre törésével jelentek meg. Pl.: a daganatos betegségek, a szív- és érrendszeri betegségek, a különféle allergiák, a cukorbetegség, hogy csak néhányat említsünk.

A WHO szerint évente 14 millió ember kerül orvoshoz

…valamilyen daganatos betegség miatt. Szomorú, hogy a megbetegedések számának ugrásszerű növekedése figyelhető meg ma már Ázsia, Afrika és Dél-Amerika fejlődő országaiban

Még olyan népcsoportokban is, akik egész a közelmúltig arról voltak híresek, hogy náluk nincsenek rákos betegek, – mint az ázsiai hunzák -, pár évvel ezelőtt megjelentek az első daganatos megbetegedések a nyugati civilizáció eredményeképpen.

Ez is azt bizonyítja, hogy a legtöbb civilizációs betegség oka amellett, hogy milyen körülmények között élünk, legfőképp a nem megfelelő táplálkozás.

Tisztában vagyok vele, hogy a levegőszennyezésre, a vizeink tisztaságára nincs túl nagy ráhatásunk, de az igenis rajtunk múlik, hogy MILYEN ÉLELMISZEREKET FOGYASZTUNK.

Egyre több mérgezőanyag vesz körül bennünket,

…és ma már szinte semmi sem az, aminek látszik.

 

Az emberek egy része nem is tudja, hogy folyamatosan mérgezi a szervezetét! Lehet, hogy csak az információ hiánya gátolja meg őket abban, hogy egy egészségesebb, mérgektől mentesebb életet élhessenek?

Ne dugd homokba a fejed! Tájékozódj!