Miért a Soul?

 

  • mert magok (fekete köménymag, feketemálna mag, chardonnay szőlőmag) őrleményéből készül, így 20-30-szor magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezik, mint a gyümölcsök egyéb részei
  • mert kellemes íze van
  • mert a gyártási eljárás hőkezelés és vegyi anyagok hozzáadása nélkül történik
  • mert hidegen sajtolt olajokból készül, így minden hatóanyag megmarad benne
  • mert a Soul ORAC értéke (szabadgyök megkötő kapacitása) magasan kiemelkedik a többi hasonló termék közül (8990 Orac egység – az ajánlott 7300 helyett), ezért az egyik legerősebb antioxidáns a világon
  • mert az első olyan termék, ami képes átjutni a vér-agy gáton
  • mert gyorsan energiához juttat
  • mert fogyasztásával lerövidíthető a léböjt kúra, hiszen gyorsabbá válik a méregtelenítés
  • mert a Soul funkcionális élelmiszernek számít, és nem keverhető össze a különféle táplálékkiegészítőkkel
  • mert kis helyen is elfér, így mindenhova könnyen el lehet vinni
  • mert sejtszinten fejti ki a hatását
  • mert tartalmazza azokat az esszenciális zsírsavakat (Omega 3, 6, 9), amikre szervezetünknek szüksége van, de nem képes önmaga előállítani
  • mert nem tartalmaz semmilyen értéktelen anyagot, genetikailag módosított összetevőket
  • mert nincs benne cukor, tejtermék, szója vagy állati melléktermék
  • mert nincs benne semmilyen adalékanyag, tartósítószer, színezőanyag, mesterséges ízesítőanyag vagy mesterséges édesítőszer

 

 

Miért fogyasztjuk a Soul-t?

 

 

További információk a Soul-ról:

 

Mit tartalmaz a Soul?

Hol készül a Soul?

Hogyan rendelhető meg a Soul?

Milyen műszeres méréseket végeztünk a Soul-lal?

Kik fogyasztják a Soul-t – referenciáink

 

Vissza a kezdőlapra