Fogyókúrás étrend kiegészítők helyett zsírégető gyümölcsökMa már számtalan mesterséges zsírégető port, tablettát és kapszulát árulnak a kereskedelemben, ami mind ugyanazt a célt szolgálja, a sikeres fogyást. De vajon miért érdemes a zsírégető gyümölcsöket választanod a mesterséges anyagok helyett?

 

 

 

  • A zsírégető gyümölcsök nem tartalmaznak az egészségünkre nézve káros anyagokat. Ez persze csak akkor igaz, ha megbízható forrásból szerezzük be őket. A legjobb helyek a különböző piacok, ahol közvetlenül a termelőktől is vásárolhatunk.
  • A zsírégető gyümölcsök belső tápanyagaik sokaságával szervezetünk egészségének a fenntartásában is fontos szerepet játszanak.

 

Zsírégető gyümölcsök:

 

Görögdinnye

A görögdinnye az egyik legmagasabb víztartalommal rendelkező nyári gyümölcsünk. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmas a méregtelenítésre. Fluor-, kalcium-, kálium-, vastartalma mellett C-vitamint és többféle B-vitamint is tartalmaz. Emiatt tartozik a zsírégető gyümölcsök csoportjába, mivel hozzájárul a zsírégető folyamatok begyorsításához.

 

Fogyókúrás étrend kiegészítők helyett zsírégető gyümölcsök

A zsírégető gyümölcsök egyik aduásza a 95%-os víztartalommal rendelkező görögdinnye.

 


Körte

A zsírégető gyümölcsök jelentős képviselője a körte, amely bór vegyületének köszönhetően segít a felesleges kilóktól megszabadulni. Kiváló vízhajtó hatással rendelkezik, folyadéktartalma pedig figyelemreméltó: Rostanyag tartalma jelentős, ami a bélműködést serkenti.

 

Alma

Pektin tartalma miatt kerülhetett az alma a zsírégető gyümölcsök közé, hiszen ennek köszönhetően az alma hosszú ideig fenntartja a jóllakottság érzetét. Ezzel nagymértékben segíti a fogyókúrát. A vércukorszintet képes a normális értékek között tartani és az immunrendszer optimális működésében is szerepet vállal az alma.

 

Szőlő

A szőlő a zsírégető gyümölcsök vitaminbombája. Emiatt a zsírok lebontását is elősegíthetjük a fogyasztásával. A szőlőcukor formában megjelenő szénhidrát pedig nagy fokú energiát jelent a fogyasztójának.

 

Fogyókúrás étrend kiegészítők helyett zsírégető gyümölcsök

A szőlő a későn érő zsírégető gyümölcsök fontos képviselője

 

Eper

Az igazi gyümölcsszezon kezdetét idehaza az eper jelenti. Ez a nyári kedvenc alig tartalmaz kalóriát így nyugodtan lehet fogyasztani. Nagy mennyiségű C-vitamint, flavonoidokat és mangánt is tartalmaz. Fogyasztása a zsírlebontást is elősegíti, ezért méltó tagja a zsírégető gyümölcsök csoportjának. Sőt, fogyasztása által a szervezetünk karcsúsodást elősegítő hormonokat kezd el termelni.

 

Sárgabarack

A zsírégető gyümölcsök egyik méltó alappillére a sárgabarack. Elképesztő mennyiségben tartalmaz rostokat, ami a beleket áttisztítja úgy, hogy a felesleges anyagokat eltávolítja a szervezetből és élénkebbé teszi az emésztési folyamatokat. B5-vitamin tartalma a zsírok lebontásának folyamatát gyorsítja meg. Vastartalma pedig a sejteket képes oxigénnel feldúsítani, ami intenzívebb zsírégetési folyamatokat tesz lehetővé.

 

Válaszd Te is a Rain Core-t, csupa zöld összetevővel!

 

Érdekes volt? Hasznosnak találtad? 

Akkor add meg az email címedet az oldal tetején lévő sárga dobozban,  hogy minden információról időben értesülj!

Iratkozz fel az értesítőnkre az oldal tetején lévő sárga dobozban!