Fogyassz élő ételeket!

 

Ugyanis ezzel nemcsak azt adod meg a szervezetednek, amit megérdemel, de ráadásul sokkal fiatalabbnak is fogod érezni magad! Sőt, nemcsak, hogy fiatalabbnak fogod érezni magad, de fiatalabbnak is fogsz kinézni!

Ha jól akarod magad érezni a bőrödben, akkor fogyassz élő ételeket minél gyakrabban!

Ha nem hiszed, hogy mindez igaz, akkor nézd meg az alábbi videót:

 

Ez a videó megmutatja, hogy valóban megfiatalodhatunk, ha kizárólag élő ételeket fogyasztunk

 

 

 

De vajon mik is azok az élő ételek?

Elsősorban a zöldségek, gyümölcsök, magok és a csírák. Mindezek sütés-főzés nélküli, természetes állapotukban.

 

Mire jók a nyers ételek?

A nyers ételekben sokkal több életenergia van, mint a főtt vagy a sült ételekben. Ennek remek bizonyítékát adják azok a fotók, amik láthatóvá teszik azt az elektromos mezőt, amely minden élő szervezetet körülvesz.

A főzött ételekből hiányzik ez az energia.

Főzés, sütés közben a vitaminok nagy része elvész, az enzimeknek pedig a 100%-a. Pedig az enzimek nélkülözhetetlenek az egészségünkhöz.

Az élő ételek tápanyagokban jóval gazdagabbak, ezért kisebb mennyiség is elegendő belőlük, mint a főzött társaikéból.

 

Érdemes elolvasni Victoria Boutenko könyvét. Címe: A nyers étel csodája

Megtudhatjuk belőle, hogy miért kényszerült átállni egy négytagú család a hagyományos amerikai étrendről az organikus, élő táplálékokból álló étrendre. Olvashatunk még arról, hogy milyen nehézségekbe ütköztek az étrendjük megreformálása közben és hogyan tökéletesítették azt hónapról hónapra. Megdöbbentő tényeket találhatunk benne arról, hogy miért a zöld levelű növények az ember talán legtökéletesebb táplálékai.

 

Ha úgy gondolod, hogy a fent említett élő ételeknek a beszerzése elég sok utánjárást kíván, és neked erre nincs időd, esetleg idegenkedsz a nyers ételek fogyasztásától, és nem szeretnél változtatni az étkezési szokásaidon, akkor számodra a legjobb megoldás a Soul fogyasztása. Hiszen a Soul gyümölcsök magjaiból készül, hidegsajtolási eljárással, így élő ételnek tekinthető, így – ha nem akarod – nem kell felhagynod az eddigi étkezési szokásaiddal.

További részleteket a Soul-ról >>> itt <<< olvashatsz

 

10. feladat

Fogyassz élő ételeket!

 

Ha nem lenne meg a 9. feladat, >>> ide kattintva <<< elolvashatod!