Éltető magokA magokban koncentráltan találhatóak meg a kifejlett növény számára nélkülözhetetlen tápanyagok. A bennük lévő természetes életerő az új élet kialakulásának alapja.

 

 

A magok legfőbb összetevői:

  • Vitaminok – Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek. Sajnos, az ételek elkészítése során – főzés közben – ezek nagy része elvész. A vitaminhiányos táplálkozás súlyos betegségekhez vezethet, ezért nagyon fontos a napi vitaminszükséglet biztosítása.
  • Szénhidrátok – Szervezetünk legfontosabb energiaforrásai. Sajnos, ezt is csak külső forrásból tudjuk bejuttatni a szervezetünkbe, mivel önálló előállítására nem képes.
  • Ásványi anyagoknélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. Sajnos, a szervezetünk képtelen ezek előállítására, ezért a napi szükségletet állati és növényi eredetű élelmiszerek fogyasztásával kell biztosítanunk.
  • Nyomelemek – Igaz, hogy nagyon kis mennyiség szükséges belőle a szervezetünk számára, mégis folyamatosan szükséges az utánpótlása, ha egészségesek akarunk maradni
  • Telítetlen zsírsavak – Idesoroljuk az Omega 3, 6, 9 zsírsavakat. A tudomány mai állása szerint hiányuknak kiemelkedő szerepe van a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásában. A szervezetünk ezt sem képes előállítani.

 

A Soul egyedülállósága abban rejlik, hogy az élet alapkövét, a magot tartalmazza, kizárólag organikusan termesztett növények legjobb minőségű magjait használva fel.

Ennek oka, hogy tudományosan igazolták, hogy a magok 20-30-szor hatásosabbak, mint a gyümölcsök egyéb részei és tartalmaz minden olyan létfontosságú tápanyagot, amit a szervezetünk nem képes előállítani.

 

Ha szívesen elolvasnád, hogy milyen gyümölcsök magjait tartalmazza a Soul, akkor kattints erre az oldalra: Mit tartalmaz a Soul?

 

Érdekes volt? Hasznosnak találtad? 

Akkor add meg az email címedet az oldal tetején lévő sárga dobozban,  hogy minden információról időben értesülj!
 

Iratkozz fel az értesítőnkre az oldal tetején lévő sárga dobozban!