Katona Ervin, a világ legerősebb embere is a Soul-t fogyasztja

 

Katona Ervinnel, a világ legerősebb emberével beszélgettünk arról, hogy miért fontos a sportolóknak is odafigyelni a táplálkozásukra.

 

Hogy lesz valakiből a világ legerősebb embere? Már gyerekkorodban is erre készültél?

Minden sportban, ha valaki a legjobb akar lenni, akkor 100%-osan annak kell élni. Ez azt jelenti, hogy a gondolataim állandóan a sport körül forognak. Úgy eszem, úgy pihenek, hogy az edzéseimen tudjam hozni a formám. Ez a hozzáállás az, ami előbb-utóbb meghozza az eredményét.

Én földműves-állattenyésztő családból származom, így a testmozgás és az erős fizikai munka kicsi korom óta elkísért. Jól jött az a genetikai háttér is, amit otthonról hoztam, hiszen az erősember-sportban magasnak, erős csontozatúnak és jó izületűnek kell lenni.

 

Mikor kezdtél el foglalkozni az „erősember” sporttal?

15 évesen kezdtem kick-box-ra és edzőterembe járni. A junior kick-box-ban országos bajnok lettem. A középiskola befejezése után elkezdtem dolgozni, és innentől csak az erősportok maradtak.  8 évi fitnesstermi edzés után kezdtem el erősemberként versenyezni. Idén lesz 13 éve, hogy aktív versenyző vagyok.

 

Naponta mennyi időt töltesz edzéssel, hogy ezt a formádat tudd hozni?

Az én sportom nem atlétika vagy labda sport, hogy naponta többször kellene edzeni. Én heti 4-5 alkalommal edzek, ami edzésenként 2-2,5 órát jelent. Így heti szinten kb. 100 tonnát emelek meg. Ez akkora megterhelés, hogy sok idő kell a regenerációra.

 

Gondolom, nagyon oda kell figyelned az étkezésedre. Hogyan táplálkozol?

A táplálkozás egy sportolónál ugyanolyan fontos, mint az edzés. Rossz étkezéssel nem lehet eredményt elérni, sem egészségesen élni.

Én három részre osztom a táplálékaimat. Fehérjékre, amik az izmok építéséhez szükségesek, szénhidrátokra, amik az energiát adják és a vitaminokra.

A fehérjékre figyelek a legjobban. Ezeket leginkább húsból és tejtermékekből nyerem. A szénhidrátokat a rizzsel és a tésztával viszem be, a vitaminokat pedig leginkább gyümölcsökön keresztül. Az édességeket és a zsíros dolgokat pedig igyekszem kerülni.

 

Miért választottad a Soul-t?

Tisztában vagyok vele, hogy ma már nem lehet kizárólag az ételeinkkel magunkhoz venni a szükséges vitaminokat, tápanyagokat. Sportolóként különösen számít, hogy egy-egy verseny során a rendkívül nagy megterhelésnek kitett szervezetemet minél hamarabb tudjam regenerálni.

Fontos szempont volt az is, hogy ez a készítmény WADA engedélyes, így akár versenyek közben is nyugodt szívvel fogyaszthatom.

A Soul egy tökéletes komplex készítmény számomra, hiszen nemcsak a szükséges tápanyagokat és vitaminokat biztosítja a megfelelő arányban, de segít a méregtelenítésben is.

 

Milyen kedvező tapasztalataid vannak a Soul fogyasztása óta? Milyen hatással volt a sportteljesítményedre?

Kb. 1 éve iszom a Soul-t. Sokkal frissebbnek érzem magam, többet bírok edzeni, kevesebbet alszom és az izületi fájdalmaim elmúltak.

Az én sportom minimum hat versenyszámból áll versenyenként. Azt vettem észre, hogy két szám között gyorsabban pihenem ki magam, és jobb a kondícióm is. A vérnyomásom lecsökkent 115/60-ra. Sokkal fiatalabbnak érzem magam, mióta fogyasztom a Soul-t.

 

Úgy hallottam, barátnőd, Marija is lelkes híve lett a Soul-nak. Neki milyen terméktapasztalatai vannak?

Marija bodyfitness-szel foglalkozik. Versenyszezonban a testzsírja nem haladja meg 4-5%-ot. Nagyon kemény diétakat kell betartania ahhoz, hogy ilyen eredményeket érjen el. Olyankor álmatlan szokott lenni és a nap folyamán mélypontokba szokott zuhanni. Ezek a tünetek szerencsére már megszűntek.

Ma már nem lép ki a házból úgy, hogy ne lenne nála 2-3 tasak Soul.

Marija Veresbaranji is lelkes Soul-fogyasztó!

Marija Veresbaranji is lelkes Soul-fogyasztó!

 

Mit üzensz az olvasóknak?

Sportoljanak, mozogjanak és fogyasszák a Soul-t!

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miért kedvelik különösen a Soul-t a sportolók, akkor kattints erre az oldalra: Soul a sportban

 
 

Érdekes volt? Hasznosnak találtad? 

Akkor add meg az email címedet az oldal tetején lévő sárga dobozban,  hogy minden információról időben értesülj!

Iratkozz fel az értesítőnkre az oldal tetején lévő sárga dobozban!