Az egészségügyi maffia a profit szolgálatábanHallottál már Ghislaine Saint-Pierre Lanctot kanadai orvosnőről? Tudod, mit takar a Flexner kifejezés? Létezik valójában az egészségügyi maffia? A gyógyszeripar és a központosított egészségügy valóban átvette volna a hatalmat az emberek egészségi állapota felett? Vajon tényleg a gyógyszerezés a gyógyítás legmagasabb szintje?

Az emberi ésszel szinte fel nem fogható gyógyszeripari profit mértéke ellenére, folyamatosan emelkedik azoknak a betegségeknek a száma, amiknek a kimenetele sokszor halálos, miközben megfelelő kezeléssel gyógyítható és megelőzhető lenne.

Ennek tudatában fel kell tennünk azt a kérdést, hogy mi romlott el? Mi hozta létre, és mi működteti ezt az embertelen rendszert, ahol a beteg emberek pusztán a pénztárcájuk vastagságától függően számítanak? Milyen embertelen erők képesek kihasználni az elesett emberek félelmét, kétségbeesését? Az egészségügyi maffia c könyv pontosan erről szól.

 

Az egészségügyi maffia a profit szolgálatában

Az egészségügyi maffia igazi arca.

 

Ezt ismerte fel Ghislaine Saint-Pierre Lanctot is. Olyan dolgokat figyelt meg, amikor elkezdte az egyetem elvégzése után a praktizálást, amik szembesítették azzal, hogy sok orvosi kezelésnek egyáltalán semmi értelme nincs.

„Ha azt látod, hogy az emberek a kemoterápiás kezelések felvétele után ennyire lebetegednek, akkor kérdőjelezd meg és nézz utána, hogy mi is a kemoterápia … Hogyan is lehetséges az embereket méreggel gyógyítani?”

A kérdések feltétele, és a válaszok keresése után egyenes út vezetett oda, hogy megírja Az egészségügyi maffia című könyvét. Ennek az lett az eredménye, hogy hamarosan megfosztották orvosi címétől, és megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon tovább.

A kutatásai során mire jött rá a doktornő, és miért nagyon találó az egészségügyi maffia elnevezés? A videóból kiderül!

 

 

Érdekes volt? Hasznosnak találtad? 

Akkor add meg az email címedet az oldal tetején lévő sárga dobozban,  hogy minden információról időben értesülj!

Iratkozz fel az értesítőnkre az oldal tetején lévő sárga dobozban!