Annette Larkins

 

A már több, mint 70 éves Annette Larkinson-on egyszerűen nem fog az idő vasfoga.
Akár több évtizedet is letagadhatna magáról.
Az élő ételekből álló étrendje csodálatos hatással van rá.

 

A Floridában fekvő Miami-Dade megyében lakik az az Annette Larkinson az élő ételek egyik legismertebb képviselője. Ő az, aki 70 évesen jobb egészségügyi állapottal rendelkezik, mint a több évtizeddel fiatalabb nők. Arcán keresve sem találhatnánk ráncokat, sőt alakja is olyan, mint a 30, 40 év közötti nőké. Bár férje 54 éves, mégis sokszor a lányának gondolják őt.

 

Vajon az élő ételek tényleg ekkora energiával és ilyen erővel hatnak az emberi szervezetre?

Az eredmények alapján azt mondhatjuk, hogy IGEN!

Annette a floridai otthonuk kertjének minden négyzetméterét művelés alá vette és zöldségeket, valamint gyümölcsöket termeszt rajtuk. Annette Larkinson kizárólag ezeket a friss zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztja táplálkozása során.

Emellett az összegyűjtött esővizet nem csak öntözésre, de szomjának oltására is használja. A kifejezetten egészséges életmódjával pedig nagyon sokat nyer.

 

Annette Larkins

Annette Larkins az élő ételek fogyasztásának egyik legnevesebb képviselője

 

Férje, az 54 éves Amos Larkins már megbánta, hogy…

nem követte felesége életmódváltását. Az élő ételek étrendjének elutasításának eredményeképpen nem csak idősebbnek néz ki feleségénél, de többféle gyógyszert is felírt neki az orvosa. Míg magas vérnyomásra és cukorbetegségre is szednie kell ezeket a kapszulákat, addig Annette Larkinsonnak egy szem aszpirint sem kell beszednie.

Annette minden reggel fél hatkor kel és elmondása szerint tele van energiával és erővel.
Az Út az egészséghez című könyvében lerántja a leplet az örök fiatalság előtt. Itt nem csak az élő ételek étrendjéről, de az életmódjával kapcsolatosan is mindent elárul az érdeklődőknek. Emellett egy saját DVD-t is megjelentetett már az általa képviselt életstílusról.

 

Nézd meg Annette Larkinsról szóló videót arról, hogy valóban megfiatalodhatunk,  ha kizárólag élő ételek fogyasztásával fedezzük a napi tápanyagszükségletünket!

 

Érdekes volt? Hasznosnak találtad? 

Akkor add meg az email címedet az oldal tetején lévő sárga dobozban,  hogy minden információról időben értesülj!

Iratkozz fel az értesítőnkre az oldal tetején lévő sárga dobozban!